Selvregulering 1: Vagusnerven - vejen til det gode liv

TEMADAG

Kunne du tænke dig at blive bedre til at regulere ubehagelige tilstande  som f.eks. uro, angst, tankemylder, tristhed, vrede?

Kunne du tænke dig at sove bedre og mere roligt om natten? Have mere lyst og energi i løbet af dagen?

Kunne du tænke dig oprigtigt at mærke: “der er dejligt roligt inde i mig”, jeg er helt rigtig som jeg er.” ” Jeg elsker mit liv og jeg elsker dem omkring mig og det i sig selv giver mening.”

Og er du nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre? For det kan det… Det handler om Vagusnerven og hvordan du kan samarbejde med den, så du oplever mere ro, glæde, nydelse og kærlighed i dit liv. 

Ceintra inviterer til temadag, hvor du får  konkrete værktøjer og øvelser til at lære at selvregulere angst, uro, tankermylder, vrede mv.

Du får forskningsbaseret viden om, hvad der sker med nervesystemet og kroppen, når vi udsættes for ubehagelige og/eller voldsomme oplevelser.
 
Vi belyser hvilke fysiske symptomer og følelsesmæssige reaktioner, der kan vise sig, samt hvilke konsekvenser det kan have på vores adfærd og dagligdag – og ikke mindst bud på, hvad du kan gøre. 

Dagen er for alle som er interesseret i emnet og som savner konkrete værktøjer og viden til at få det bedre.  

Vi byder på en blanding af teori og praktiske øvelser, som du direkte kan anvende til dig, din familie eller sammen med dine klienter. Du vil efter temadagen få tilsendt materialer og video/lydfil. 

Adressen

Center for Integrativ Traumebehandling
Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Datoer

Lørdag den 13. maj, 2023

Tidspunkt

kl. 10:00-16:00

Forplejning

Kaffe, the, kage og frugt

Pris

1450,- kr. pr. person

Tilmelding

Tilmeld dig på mail kontakt@ceintra.dk
og/eller mobilpay til 939156 . Skriv 13. maj og dit navn, så er du tilmeldt.
Obs! Der er begrænset antal pladser.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne

Andre siger

"Det at være i en gruppe og opleve andre sætte ord på nogle af de samme ting, jeg har udfordringer med, har været så befriende. Jeg har følt mig støttet, rummet, set, hørt og mærket, og jeg er blevet meget bevidst om, hvordan jeg kan regulere mit eget nervesystem."
Kvinde i 30’erne.