Supervision med Monica

Relationel biologisk traumeterapeutisk perspektiv

Supervision til psykoterapeuter, kropsterapeuter, sundhedsfaglige grupper eller lignende.

Vi kan i arbejdet med mange forskellige slags mennesker, som er ramt af traumer eller traumatiske oplevelser ikke undgå at støde ind i problematikker, som vi har vanskeligt ved at overskue. Således er supervision et rum, hvor udfordringerne, tilstandene tages op, foldes ud og undersøges konstruktivt. Det er et rum, hvor du kan få ventileret dine følelser, tanker og blive endnu klogere på dig selv, din krops sansninger og dine relationer.

Som professionelle har vi en forpligtelse til hele tiden at holde os skarpe på, om vi er et konstruktivt sted med vores klienter, og jeg betragter jævnlig støtte og supervision som en uundværlig del af arbejdet med mennesker, samt som en uundværlig del af mit eget virke som krops- og psykoterapeut.  Vi kan så let blive ramt i vores eget stof, at vi bliver blinde, og må inspireres af andre for at bringe os selv – og dermed også klienten videre i sin udvikling. Det betyder også, at grænserne mellem supervision og terapi let flyder sammen. Dette kan betyde, at supervisionen kan tage forskellige drejninger, da personligt stof også kræver opmærksomhed.

Supervisionerne tager udgangspunkt i de medbragte cases, som vi i samarbejde folder ud. Det er vigtigt for mig, at dine personlige og faglige indsigter udvides, og du føler, at du bliver fagligt næret og klædt på til det videre arbejde med de mennesker du arbejder med.  

 

Monica tilbyder individuel supervision, som aftales løbende.
Der oprettes desuden jævnligt gruppesupervision også. Sidstnævnte kan i høj grad anbefales, da det ud over selve supervisionsdelen også giver mulighed for kollegial sparring. Hold øje med kursusforløb og workshops og følg vores nyhedsbrev, hvor nye gruppeforløb bliver annonceret. Det er også muligt at aftale særskilte forløb, hvis man i forvejen er en gruppe, der er interesseret i et forløb sammen.

Adressen

Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Datoer

27.januar 2023
24.februar 2023
31. marts 2023
12. maj 2023
20. juni 2023

Tidspunkt

Kl. 9.30 - 15.30

Praktisk

Der vil blive serveret te, kaffe, frugt og snacks, frokost medbringer du selv. Der er køleskab til opbevaring af mad.

Pris

Pris: 1500 kr. pr. dag

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Monica@ceintra.dk

Tilmeldingen er bindende.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne