Om os

Center for Integrativ Traumebehandling er resultatet af en drøm og et ønske om at skabe et sted, hvor viden om og behandling af traumer – både i form af oplevelsesbaserede og tilknytningsrelaterede traumer, er samlet og tilgængeligt for alle. 

Vi tror på, at vi som mennesker er mere end vores hjerne. Vi er krop, hjerne og sjæl, og at behandlingen og forløsningen af traumer og traumatiske oplevelser ligger i en helhedsorienteret tilgang. 

Vores tilgang til traumebehandling er integrativ, hvilket betyder, at du her hos os vil møde eksperter i flere forskellige discipliner. De er alle udvalgt med største omhu, for at sikre høj kvalitet og faglighed i behandlingen.

Center for Integrativ Traumebehandling hjælper mennesker ramt af traumer, traumatiske oplevelser og forskellige slags ondt i livet med at finde tilbage til meningsfuldheden og glæden. Centeret tilbyder også supervision og undervisning til fagpersoner, samt gruppe- og familieterapi til pårørende. Derudover tilbyder vi også krisehåndtering, gå-hjem-møder og workshops til virksomheder, som har været igennem en krisefuld eller traumatisk tid. 

Vores team

Herunder kan du læse mere om vores team.

Monica Christiane Winther

STIFTER | PARTNER
KROPS- & PSYKOTERAPEUT
RELATIONEL BIOLOGISK TRAUMETERAPEUT

Med mere end 25 års erfaring i arbejdet med mennesker, og en baggrund som sygeplejerske, suppleret med to psykoterapeutiske uddannelser, har Monica et unikt udgangspunkt for at arbejde integrativt med psykoterapien og traumeterapien.

231A9089

Anja Desirée Lykkeberg

PARTNER
Integrativ Krops- & psykoterapeut
Chok traumeudannelsen Somatic Experiencing SE(studerende)

Først når vi for alvor kan være i kontakt med os selv, er vi i stand til at gå i fuld kontakt med andre mennesker, dyr eller livet generelt.

rolf-eggert-behandler-ceintra-

Rolf Eggert

COACH | LIVSVEJLEDER | MENTOR

Med et solidt fundament i faglig og personlig erfaring med traumer, har Rolf et unikt udgangspunkt for at støtte dig i at tage de skridt, som er vigtige for dig for at skabe det liv du ønsker.

cristina-behandler-ceintra-1

Christina D. Michelsen

INTEGRATIV KROPS- OG PSYKOTERAPEUT
SYGEPLEJERSKE

Traumearbejde er for Christina D. Michelsen et dybt relationelt og helende arbejde, der arbejder mod at få en indre oplevelse af sammenhæng mellem det sanselige, følelsesmæssige og mentale lag. Den sammenhæng skaber mulighed for dyb heling psykisk som fysisk.

cristina-behandler-ceintra-

Cristina Escherich

KROPSTERAPEUT

Kropsarbejde skaber bevægelse og flow, så kroppen selv kan arbejde henimod balance og heling, hvilket den naturligt altid vil gøre.