Monica Winther

STIFTER | EJER
KROPS- & PSYKOTERAPEUT
RELATIONEL BIOLOGISK TRAUMETERAPEUT

Monica har mere end 25 års erfaring i arbejdet med mennesker. Med en baggrund som sygeplejerske, både i det offentlige og i det private, suppleret med to psykoterapeutiske uddannelser, blandt andet som Relationel Biologisk Traumeterapeut, har hun et unikt udgangspunkt for at arbejde integrativt med psykoterapien og traumeterapien. Videreuddannelse indenfor sammenhænge mellem krop og psyke er centralt i Monicas udvikling, så hun følger hele tiden med i seneste forskning om chok-traume behandling, neuropsykologi og terapi i det hele taget. Hun har desuden en omfattende viden om kræft og arbejdet med døende samt sorgarbejde.

I sit terapeutiske virke, arbejder Monica integrativt i et dynamisk samspil mellem samtaleterapi, kropsterapi, nervesystemet, relationsarbejde (parforhold, relationen til dit barn/børn og andre betydningsfulde relationer) tegneterapi, holistisk åndedrætsterapi, samt det der åbner sig undervejs – om det er behovet for at komme ud i naturen eller andet. Det er forskelligt fra person til person, hvad der virker støttende og forløsende, men fælles er, at det handler om at bevidstgøre de dybere og ofte ordløse lag af traumer og deres tilknytningsrelaterede og oplevelsesbaserede sammenhænge.

Monica ønsker at møde dig så rent og åbent som muligt, ud fra en dyb tro på, at du selv bærer svaret og visdommen i dit indre, og ud fra en mangeårig erfaring i, at hvis vi hjælpes og støttes i en kærlig kontakt, vil fastlåste traumer kunne forløses og kroppens selvhelbredende kræfter hjælpes i gang.

Privat bor hun i Nordsjælland og har en dejlig datter, Simone, som har designet denne hjemmeside. Når Monica ikke arbejder, elsker hun at svømme i havet, gå lange ture med sine veninder og sin hund Carlo.

Uddannelser