Kærlighed, seksualitet &
nydelse

HELDAGS WORKSHOP

Længes du efter mere viden om, hvad du og din partner kan gøre for at optimere lyst og nydelse eller få den tilbage, hvis den er fadet ud. Så er denne workshop noget for dig/jer.

Dagen er til alle som er interesseret i at få indblik i, hvad der kan stå i vejen for en fri og fuldt udfoldet seksualitet samt evne til at have en dyb og tryg kærlighedsrelation. Du kan komme alene eller sammen med din partner eller en anden relation, du ønsker at dele dagen med.

Efter mange års erfaring både med klienter i det terapeutiske rum, tætte relationer og egne kærlighedsforhold, er vi blevet inspireret til at lave denne workshop. Det gør vi for at sætte lys på, at udfordringer med intimitet og seksualitet ofte er noget rigtig mange mennesker går og bøvler med. Der heldigvis er meget, man kan gøre ved det – og gevinsten er til at tage og føle på.

Der er stadig megen skam og tabu forbundet med seksualitet, kulturel såvel som individuel skam. Det kan komme til udtryk på mange måder, f.eks. ved manglende lyst/for megen lyst, oversensitivitet ved berøring, generthed, skam over egen krop, skam over at mærke lyst, afsky, væmmelse, angst, stress, vrede, at føle sig forkert, at føles sig presset at føle sig afvist mv. Når der kommer børn i parforholdet, kan der oven i alt det andet desuden blive skabt så megen stress i en hverdag, at det kan virke helt uoverkommeligt at tilgodese den del af parforholdet, og man kan føle, at man ikke har den fjerneste idé om, hvad man skal gøre for at ændre det. Skilsmissestatistikker taler sit tydelige sprog, og selv om det kan handle om mange forskellige ting, så er den seksuelle gnist til hinanden ofte røget for længst.

Den intimitet som det seksuelle møde på mange måder kræver, kan være særdeles sårbar at åbne op for. Ikke mindst, hvis man har traumatiske oplevelser med i bagagen. Det kan ubevidst føles som om at, man i overgivelsen til nydelsen og den seksuelle kraft samtidig åbner for den sårbarhed og smerte, der engang var i forbindelse med en traumatiserende oplevelse eller periode. 

Dette kan for mange føles så voldsomt at komme i kontakt med, at nervesystemet giver signal til både krop og hjerne, at det gælder om at lukke ned. For ikke at mærke sårbarheden og smerten lukker vi helt eller delvist ned for vores seksualitet. Det bliver en ubevist og automatiseret måde at passe på sig selv på. Dermed lukker vi også ned for en fuld og ægte kærlighedsrelation, og vi lukker samtidig også ned for urkraften i os selv. Livskraften.

Når vores livskraft er tæmmet, kan vi komme til at opleve depressionslignende tilstande, angst, afhængigheder, problemer i vores relationer, vrede, ensomhed, forkerthedsfølelse, magtesløshed, træthed, handlingslammelse, smerter i kroppen, mm.

Det kan være virkelig svært at tale om, for ofte er man ikke bevidst om, hvad der i virkeligheden er på spil.

Hvordan hjælper vi i et parforhold hinanden med at åbne op og overgive os til al den kraft, livsglæde, nydelse og seksualitet og samtidig skabe en dyb kærlighedskontakt?

Det er lige præcis vores dagsorden med denne workshop: at give viden om, hvad der kan være på spil samt hvad man kan gøre for at få kærlighedslivet og seksualiteten til at folde sig helt ud.

Dagen vil indeholde en dynamisk blanding af teori , deltagernes spørgsmål, inddragelse af kroppens visdom, øvelser, visualiseringer og konkrete værktøjer, som du/I kan tage med hjem.

Max 10 deltagere pr. workshop.

Adressen

Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Dato

Lørdag den 28. maj

Tidspunkt

kl. 9:00-17:00

Praktisk

Vegetarisk frokostanretning, kaffe, te, snack og eftermiddagskage er med i prisen.

Pris

1400 kr. pr. person.

Tilmelding

Monica@ceintra.dk
Tilmeldingen er bindende.

Øvrigt

Materialet, øvelser mv. sendes på mail efter workshoppen.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne

Citat om kærlighed?

...