Christina D. Michelsen

INTEGRATIV KROPS – OG PSYKOTERAPEUT MBSR – LÆRER UNDER UDDANNELSE TIL TRAUMETERAPEUT SOMA – EMBODIMENT PRACTIONER CERTIFICERET FACILITATOR I CHAKRADANCE BAGGRUND SOM INTENSIVSYGEPLEJERSKE

Christina D. Michelsen professionelle og personlige erfaring med livskriser, traumer har givet hende særlig fin sans for at tune ind på de kropslige, følelsesmæssige og mentale lag der rører sig i dig i terapien. Essensen i hendes terapeutiske arbejde er at skabe plads til, hvem end du er, og hvad du kommer med – og derfra finde en vej tilbage til livet. Christina arbejder integrativt, kreativt og procesorienteret. Det som opstår og viser sig bliver der skabt plads til, og der bliver givet mulighed for at undersøge det i det tempo som “rummet” tillader det.

Christina har selv oplevet, hvad det vil sige at være i en traumatisk tilstand. For ca. 9 år siden fik hun brystkræft og mærkede på egen krop, hvad det vil sige pludselig at befinde sig et sted i “orkanens øje”, hvor hele fundamentet under ens fødder forsvinder fra det ene øjeblik til det næste. Men den livskrise sygdommen udløste blev hendes vendepunkt l livet, og som hun selv udtrykker det:

Jeg har lært, at dét, der har betydning, når vi befinder os i livskriser, er, at der er et menneske, som kan være ved vores side, lytte, mærke, være der med hele sit væsen, og at kvaliteten af nærværet som skabes mellem de to mennesker, er dét som heler. Jeg har lært, at vi kan lære at integrere, rumme og omfavne det, som indimellem opleves og føles ubærligt – også når fortidens traumer banker på.

Uddannelser