Ungegruppe med
Anja & Monica

gruppeforløb

Du er lige som du skal være!

Kender du til det hele tiden at føle sig forkert. I skolen, derhjemme, bare sådan forkert. Er du tit trist og har svært ved at orke noget som helst? Det kan også være, at du har været udsat for noget, der er svært at håndtere? Dine forældre er måske stressede eller pressede. Det kan være, de er blevet skilt og altid er uenige. Måske har du mistet en forælder og savner din mor eller far. Måske er en af dine forældre syg eller noget helt andet, du går og grubler over. Du føler dig alene med det, for de andre forstår jo alligevel ikke helt, hvordan det er. De virker glade og sorgløse og du føler dig alene og udenfor? Og måske tænker du, at det kun er dig, der har det sådan?

Du er ikke den eneste! Her er der en mulighed for at mødes med andre, der har lyst til at dele ud af det, der egentlig lever på din inderside. Der er plads til at være lige som du er og som har det. Du kan fortælle uden at du skal være bange for at mor eller far bare bliver kede af at du har det som du har det.

Vi vil tegne, høre musik, måske lave en drømmefanger, gå ud i naturen og finde noget i naturen, vi kan lave noget ud af.  Hvis nogen har lyst, kan vi gå ud og ”lege” med vores smukke heste – og tænk hvis du på en stille og rolig måde kan styre hesten uden ord og få den til at gøre det, du vil have den til? Det kan også være du kan noget helt særligt, du har lyst til at vise de andre.

Gruppen vil også få besøg af Simone som kommer og fortæller sin historie og erfaringer med at deltage i en ungegruppe, da hun var 16 år. 

Så hvis du har lyst til at være sammen med andre og ovenstående lyder godt, så kom og vær med. 

Gruppen er for dig som er mellem 12-16 år. 

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig!

Kærlige hilsener
Anja & Monica

Adressen

Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Datoer

30. januar
27. februar
20. marts
1. maj
29. maj
26. juni

Tidspunkt

Søndage kl. 10-13:30

Forplejning

Te, saft og en bolle eller lign.

Pris

600 kr. pr. gang

Tilmelding

kontakt@ceintra.dk
Anja 2247 5211
Monica 26241128
Tilmeldingen er bindende.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne

Andre siger

"Det at være i en gruppe og opleve andre sætte ord på nogle af de samme ting, jeg har udfordringer med, har været så befriende. Jeg har følt mig støttet, rummet, set, hørt og mærket, og jeg er blevet meget bevidst om, hvordan jeg kan regulere mit eget nervesystem."
Kvinde i 30’erne.