Tag på indre rejse med dit åndedræt

WORKSHOP

En uforglemmelig rejse……. Helt unik mulighed for transformation og forløsning af stagneret fastlåst livsenergi.

Åndedrætsterapi er en meget kraftfuld metode, der kan hjælpe dig i kontakt med skjulte ressourcer, oplevelser og tilstande som du genkender, men ikke har været i kontakt med længe. Det kan være gamle uforløste barndomserindringer, chok, traumer, følelsesmæssige fortrængte lag, uforløst sorg, tranpersonlige niveauer, fødselstraumer mv. Ved at følge åndedrættets vej gennem forskellige kropslige tilstande, kan det være en dyb forløsende og transformerende proces, der kan hjælpe dig til heling, helhed og kan bringe dig i dybere kontakt med følelsesmæssige, kropslige og transpersonlige lag. Bevidsthedslag som du ellers kan have svært ved at komme i kontakt med, da forsvar og overlevelsesstrategier ofte står i vejen

Hvordan foregår det?

Man er sammen parvis, men behøver ikke at kende hinanden på forhånd. Den ende ånder og den anden er sitter, hvorefter der skiftes, når den første er færdig. Du ligger på et blødt leje på gulvet og skal her blot koncentrere dig om at trække vejret efter anvisningerne. Bevidstheden ændres gennem en kombination af hurtigere vejrtrækning, følelsesstimulerende musik og energiforløsende kropsterapi. Du er vågen i tid og rum, men i kontakt med andre bevidsthedslag.

Vi glæder os til en spændende og transformerende dag!

Kærlige hilsner, 
Anja & Monica

Holotropiske tilstande er tilbøjelige til at aktivere en slags ”indre radar”, der automatisk bringer det indhold fra det ubevidste, der har den stærkeste følelsesladning, er mest psykodynamisk relevant på det pågældende tidspunkt, og som er mest tilgængelig for bevidst bearbejdning, ind i bevidstheden.

Stanislav Grof, Fremtidens Psykologi

Adressen

Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Datoer

Lørdag den 19. februar 2022

Tidspunkt

09:00 - 19:00

Praktisk

Der vil blive serveret te, kaffe, frugt og snacks, frokost medbringer du selv. Der er køleskab til opbevaring af mad.

Pris

pris: 1400 kr. pr. person

Tilmelding

Har du lyst til at vide mere, er du hjertelig velkommen til at skrive til Ceintra: kontakt@ceintra.dk og få programmet tilsendt.

Monica@ceintra.dk
Tilmeldingen er bindende.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne

Andre siger

"Det at være i en gruppe og opleve andre sætte ord på nogle af de samme ting, jeg har udfordringer med, har været så befriende. Jeg har følt mig støttet, rummet, set, hørt og mærket, og jeg er blevet meget bevidst om, hvordan jeg kan regulere mit eget nervesystem."
Kvinde i 30’erne.