Rolf Eggert

COACH | LIVSVEJLEDER | MENTOR

Rolf har mere end 20 års erfaring med at støtte mennesker til at komme på fode igen efter livskriser, misbrug, depressioner, PTSD, mm.

Med et solidt fundament i faglig og personlig erfaring med traumer, har Rolf et unikt udgangspunkt for at støtte dig i at tage de skridt, som er vigtige for dig for at skabe det liv du ønsker.

Udover sin pædagogiske og terapeutiske baggrund, bruger Rolf aktivt sin personlige erfaring med at vokse op i et utrygt miljø, at have misbrug tæt på, leve i et kriminelt miljø, og hvad det kræver at finde en ny vej.

Rolf kender selv til følelsen af ensomhed, håbløshed, lavt selvværd, mangel på tilhørsforhold, og den rodløshed, der følger med en søgen efter fodfæste. Han voksede op med sin mor, som var psykisk syg og alkoholiker, og som havde få ressourcer til at tage sig af sit barn. Rolfs opvækst har ført ham mange forskellige veje, og blev begyndelsen på en årelang samtale- og kropsterapeutisk rejse.

Langsomt og forsigtigt lærte han at sætte ord på de oplevelser, som han ellers havde brugt meget af sit liv på at lukke af for, fordi de var så smertefulde og angstprovokerende, at han havde fortrængt dem. Efterhånden som han fik afløb for den angst og smerte han havde holdt på, opdagede han, at det ikke er farligt at række ud mod andre og være sårbar. Gennem sin rejse har Rolf lært at give og tage imod det vigtigste i livet: Kærlighed.

Privat bor Rolf i Hørsholm med sin kone Katja, er far til 3 dejlige børn, og hundefar til Luffe og Morten. I sin fritid holder han af at løbe, dyrke yoga, spise flexitarisk, og bruge tid i hans og Katjas sommerhus i Kerteminde, hvor Katja kommer fra.

Uddannelser