Cristina Escherich

KROPSTERAPEUT

Med en bred erfaring og solid baggrund i det sygeplejefaglige område, har Cristina et unikt udgangspunkt for arbejdet med kropsterapi. I kropsterapien er Cristinas mål at skabe kontakt til din krop og den følelsesmæssige og sanselige hukommelse, som kroppen har. Kropsarbejde med Cristina er ikke samtaleterapi. Derfor er det vigtigt for hende at gå helt åbent til dig, din krop og din situation uden mentale fortolkninger og rationaliseringer. I kropsterapien fokuserer I sammen på, hvad du mærker og fornemmer i kroppen både inden, under og efter behandlingerne.

Cristinas behandlinger fokuserer på den ikke-verbale og kropslige kommunikation. Derfor lytter hun til din krop med sine hænder og sin intuition, og forsøger at skabe den slags bevægelse og flow, som du og din krop tillader. Det er vigtigt for Cristina, at lytte til netop dine grænser og din krops fortælling.

Kropsarbejde skaber bevægelse og flow, så kroppen selv arbejder henimod balance og heling, hvilket den naturligt altid vil gøre. Derfor søger Cristina i kropsterapien via bevægelsen at opløse blokeringer, både fysisk og energetisk, således at det bedste fundament for heling skabes.

Privat bor Cristina i Virum med sin søn Jacob og lille hund Marley. Hendes to store børn, Sarah og Oliver, er flyttet hjemmefra. Når hun har fri, nyder hun at løbetræne, og deltage i triathlon. Derudover har hun en særlig sans og interesse for boligindretning.

Uddannelser